Puerto Escondido

Nu ar vi i Puerto Escondido och ska snart aka hem till MC igen. 18 tim pa buss, harligt.

En liten redogorelse over var resa och en massa bilder vantar.

Vi vill passa pa att gratta Hannes mamma Ulrika som fyller ar pa onsdag, det ar det snart hos er. Grattis!!! Presenten kommer hem med din dotter senare.

Vi vill ocksa gratta Anna som fyller 21 pa onsdag. Internationellt myndig, bra jobbat. Gratta pa fb.

Ha de
besos

Chiapas

Hej, vi vet att det var lange sedan men har kommer iaf ett nytt inlagg.

Vi befinner oss i Chiapas just nu. Om ni undrar om vi har det bra ar svaret: FUCK YEAH. Det har ar kanske det haftigaste vi har upplevt och da har vi bara varit har i fyra dagar.

An sa lange har vi varit i; San Cristobal de Las Casas, en fantastiskt fin och charmig stad. Det ar huvudstaden i Chiapas och en av de stader med storst del ursprungsbefolkning, de lever annorlunda an resten av landet. Mycket farg och mycket vackert. Vi gillade den mycket och en del presenter har innhandlats till er dar hemma.

Sen akte vi till Agua Azul, det ar vad det heter. Sjukt fina vattenfall med helt blatt vatten. Inte helt fel att bada dar.

Vi besokte ett stort vattenfall som heter Mo Hal.

Sen var det dags for Palenque, en gammal Mayastad. Fantastiska ruiner. Helt fantastiskt!!!! Sjalva staden, eller utanfor den ar valdigt hippie. Man kanner sig nastan konstig nar man inte ar det. Fantastiskt iaf.

Nu ska vi snart till Laguna Miramar sen blir det lite andra resor runt omkring Chiapas och Tabasco. Vi ser sjukt mycket fram emot det.

Vi kommer att visa bilder, ni maste ocksa fa se. Ett tips ar att googla lite bilder.

Beso

RSS 2.0