En förmiddag i MC

Idag var det dags att införskaffa nödvändiga saker för att klara av att ha ett liv här. Vi köpte mat, hade bara kakor som vår landlord bjöd på innan, handukar, tvål och lite annat. Affären var lite annorlunda från Sverige om man säger så... Det var iofs kul att springa runt och leta lite.
När man är i en riktigt stor stad och inte kan språket blir det spännande att gå ut och gå. Vi gick vilse flera gånger men det löste sig. Vi fick följa en stor väg som vi åkte igår, det blev antagligen mycket längre men vi klarade det till slut. Väl där började vi med lunch, även det en prövning för oss. När de frågar oss någonting sitter vi bara som frågetecken tills de säger något ord vi kan, då upprepar vi det bara. Det är det som avgör vad vi äter och dricker.
Dagens kanske största bedrift, hittils bör tilläggas, var att vi tog bussen hem! Mycket stolta! Där fick vi använda mycket av den spanskan vi kan. Det är helt klart billigare och lite obkvämare än i Sverige.

Kvällen kommer att spenderas någonstans i denna stora stad, vi vet inte var än.

Ha det bra så länge

Kommentarer
Postat av: Emma Hammarlund

Hej sötpojkar! Vilken fin blogg ni skaffat. Verkar som om allt gått bra. Hoppas mexarna är snälla mot er? Ska bli riktigt skoj att komma tillbaka nu när ni också är där!



Puss o Kram

2009-12-31 @ 12:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0