Manel

Det har varit en trevlig vecka efter exams, mycket fest och mycket trevligt.  

I fredags kom Manel hela vägen från Sverige för att  hälsa på. Det blev snabbt hem för en dusch och sen en utgång i DF. Klubben vi gick till heter bulldog det var första och sista gången. Det var på tok för mycket folk, man kunde inte komma fram eller köpa dricka. Vi gjorde vad vi kunde och hade en efterfest hos en av våra vänner. Han bjöd på pasta klockan fem på morgonen, det är allt man kan önska sig.

Lördagen var lite tröttare, M&M åkte in till stan medans H vaktade huset. Sen var det dags att gå hem till samma vän, han och en annan fransman hade lagat sushi hela dagen. Det var mycket gott. Vi var ett litet men bra gäng som satt där hela natten.

Idag (söndag) har vi varit och kollat in en craft market. Vi fick med oss en massa bra saker som en t-shirt, en hängmatta, två shotglas, en trumma och lite andra saker man behöver. Det var en trevlig liten marknad. Efter det åkte vi till Frida Kahlo och Diego Rivieras hus. Det var mest hennes. Helt klart värt ett besök, huset var mycket vackert och fullt av deras konst. För att tacka för vänligheten med sushin har vi idag bjudit på köttbullar här. Det var i runda slängar 10 pers som åt. Det var mycket uppskattat.

I dagarna ska vi visa Manel hur det är att plugga här.

Ni kan läsa om vistelsen här på hennes blogg: http://chocomanel.blogspot.com/ hon är mer internationell än vi och skriver på engelska.

Bilder kommer som vanligt senare.

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Ellen

Jag längtar till Mexico!

2010-02-15 @ 12:36:01
Postat av: Sanna

Hälsa Manel så gott från mig nu när hon äntligen är i Mechikoo.

Åh så ni verkar ha det bra pojkar:)

2010-02-18 @ 00:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0