Tsunamivarning

Hej igen,

Tack för att ni visade intresse igen det uppskattas. Vi trodde att ni hade glömt bort oss nu när vi är så långt från Sverige.

Vi åkte till Pia de la Cuesta natten mellan fredag och lördag. Själva resan var en kul historia, lite kort var det så här: Vi skulle åka runt lunch fredag men vissa (inte vi) var lite trötta sen dagen innan så vi bestämde att vi skulle åka med en buss kl 02 istället. På det sättet skulle vi vara framme runt 07. Idén var bra på det sättet att vi kunde gå på en fest först. Där bestämde vi oss dock för att stanna lite längre. Vår mexikanska vän tyckte det var en bra idé att köra oss och det tyckte vi med. På det sättet åkte vi 6 pers i en Peugot 206 i fem timmar.

När vi kom fram fick vi höra från Sanna att det var tsunamivarning på hela västkusten efter jordbävningen i Chile. Hela Acapulco skulle utrymmas, vi var cirka 1,5 mil utanför på en halvö, vi låg riktigt illa till. Eftersom vi vet vad en tsunami kan göra valde vi att åka hem igen. Det var lite svårt att övertyga de andra, det är nog inte lika verkligt för dem. Som tur är hände inget. Vi är lite fundersamma på varför ingen hemifrån hörde av sig med varningen. Många här gjorde det.

Vi gjorde av med mycket pengar för inget, bara för att vi var ansvarsfulla.

Besos

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Grabbar är så glad att ni tar ansvar och sätter er egen säkerhet framförall (hopppas er chaufför dit inte var allt för onykter bara). Jag hörde inte av mig till er eftersom jag trodde ni var i säkert förvar på Campus, hade jag vetat att ni skulle ut på äventyr längs vattnet hade det självklart varit annorlunda.

Puss på er

2010-02-28 @ 22:54:57
Postat av: Klas Ternblad

Pojkar, vi har verkligen inte glömt bort er! Vi går ofta in på er blogg även om vi inte lämnar spår i form av kommentarer efter oss. Uppskattar mycket att kunna följa göranden och låtanden där borta. Bra att ni tog Tsunamivarningen på allvar! Ta hand om er!

Klas

2010-03-01 @ 10:33:07
Postat av: Ellen

Jag är stolt över er!

2010-03-01 @ 12:32:28
Postat av: Ulrika

Vilken tur att jag inte fattade var ni var! Fast hädanefter kan ni väl meddela när ni åker iväg så man vet var nman har er. Förståndigt att ni åkte hem! Ha det så bra! Kram

2010-03-01 @ 16:45:57
Postat av: Louise

Det är bra att ni tar det varsamt pojkar!

2010-03-03 @ 05:19:23
Postat av: Sanna

Härligt att höra att ni tog förnuftet till fånga och inte riskerade något. Hoppas ni har det fortsatt bra trots detta smärre nederlag.

2010-03-05 @ 18:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0