Dan före dan

Dagen spenderades i de centrala delarna. Vi delade taxi med Laura som skulle till läkaren. Mottagningen ligger på Paseo de la Reforma men det är som sagt en stor stad det här. Vi åkte några vändor innan det blev rätt, tur att det inte är dyrt med taxi...

När vi lämnat henne var vi hungriga. Vi är inte lite stolta över hur vi fixade mat på ett litet hål i väggen på en bakgata. De visste nog inte ens vad engelska är.

Stärkta av maten gick vi till en galleria av den mer exklusiva sorten. Där inne var det svindlande höjder från tredje våningen. Lite skillnad från alla gatumarknader vi varit på so far.

Att ta sig hem visade sig vara svårare än vanligt. Dels åkte vi i rusningstrafik, vilket vi inte brukar göra samtidigt som många började jobba igen efter julledigheten. Det märks i världens största stad... Det tog oss två timmar att komma hem. Innan vi ens fick tag på en taxi som ville köra oss hade det säkert gått en timme så det tog allt som allt tre timmar, det gör det aldrig i Gbg.

Imorgon börjar introduktionsveckan med spanish level test. Det bör gå fort.
Introduktionsveckan handlar om att vi ska välja kurser, lära oss lite om kulturen, få veta mer om aktiviteter som Tec erbjuder samt att ha roligt med andra studenter. Lite som en nollning. Veckan avslutas med en utflykt till Teotihuacan. Det är en gammal mayastad och där finns de berömda sol- och måmpyraniderna. Det är helt klart en vecka att se fram emot.

Hasta Luego

Kommentarer
Postat av: Niclas

Ni är ju bra på nollningar så det ska nog gå bra för er!

2010-01-05 @ 05:32:17
URL: http://bergeskans.blogg.se/
Postat av: Elli

Hej Hannes..

Verkar som ni har det grymt bra ju.

Börjar bli lite småtrött på all snö nu, fast iof ska man inte klaga så länge man slipper slask.

Kul att ni skaffat denna bloggen så man kan ha koll på vad som händer =)

Hoppas skolan blir bra nu med. Kram

2010-01-05 @ 08:31:12
URL: http://godisen.blogg.se/
Postat av: Louise

Visa vart skåpet ska stå

2010-01-05 @ 21:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0