Fan

Aldrig ska man få vara glad, Sverige förlorar mot USA. Det finns inget positivt med en bronsmatch. Det går inte att vinna ett brons, antingen vinner man guld eller så förlorar man.

Det finns dock en liten ljusning i tillvaron: folk börjar blogga om vad de gör. Kan iofs inte förstå deras negativa inställning till långa inlägg

Ha de

Kommentarer
Postat av: Pappa Wolff

Killar,

Ni verkar ju ha det bra och vara väl så uppdaterade om Sverige som vi stackare som sitter här i kylan och fryser. 18 grader och sol är väl uthärdligt jämfört med -5 och snö. Era magar har tydligen klarat sig från Montezumas hämnd så långt men var på er vakt. Vad innebär introduktionsveckan för er?

Vi hörs

/Göran

2010-01-04 @ 12:49:22
Postat av: Biffen

Jag undrar hur lange det drojer innan jag borjar tycka det ar positivt att USA vinner;-)?

Langa inlagg utan bilder kan latt bli trakiga man vill ju inte trotta ut sina lasare.

Ta hand om er

Puss

2010-01-04 @ 13:36:56
URL: http://bfb.webblogg.se/
Postat av: Anna

OJ, vad jag har missat! Först nu upptäcker jag er blogg. Jag ska ta tag i min nyfikenhet igen och läsa er blogg slaviskt! Kul att läsa om era äventyr. Lycka till. Muchos besos

2010-01-04 @ 14:30:08
Postat av: Pistol Pete

Tja Man!

Fan va gött med blogg så man vet hur våran hannes har de i spännande Mexico :) hoppas så klart på en ironisk mushe och en skön fishtaco i näven när du kommer hem sen hehe!



Jag ska se till att försöka ha koll på din blogg.. fixar ju rätt mycekt med min så de ska nog bli a bit av kaka för mig hehe.. hare gott och study hard :)

2010-01-04 @ 16:59:53
URL: http://petejohn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0