Gammal?

Det har varit en händelös dag idag och igår somnade vi och missade utgången. När folk ringde oss runt 23 vaknade vi och sket i att gå ut. Inte rock n´roll precis.

Eftersom det inte händer nåt i våra liv kan vi kanske skriva lite om våra intryckav och känslor för det nya landet.
Det känns att staden ligger högt. Att gå upp för en liten uppförsbacke eller en trappa gör att man blir andfåd. Tänk då hur jobbigt det var att klättra upp för de höga pyramiderna. Det börjar dock bli bättre och vi blir antagligen snabbare när vi kommer till Sverige igen.
Maten är bra och billig, vi har dock ätit ganska ensidigt än så länge. Blir mycket tacos, burritos och enchiladas. Det är ofta den maten som säljs billigt på gatan. Blir lite annorlunda när vi börjar resa lite, de regionala köken ska vara väldigt annorlunda.
Folket här är mycket trevligt både på skolan och vanligt folk. Trots vår dåliga spanska och många mexares obefintliga engelska går det bra. De vill att vi ska trivas.
Studenterna på skolan har en annan inställning till utbytesstudenter här, de kommer fram till oss och vill ha oss som vänner. Inte att de ogillas i Sverige men här är man populär för att man är från Sverige.
Allt är på väldigt hög volym här, på resturanger ute eller på gatan spelar ingen roll.
Vi trivs här och när vi lärt oss lite mer spanska och rest lite blir det nog ännu bättre.

Imorgon börjar skolan med skolan kommer alllt annat som tillhör ett vanligt liv börja. Blir nog första träningen imorgon. 

Hej hej

Högst upp på den största pyramiden med den näst största nere till vänster. Lägg märke till den höga höjden och molnen i bakgrunden. På bilden: Ted, Joep, Hannes och markus alla på ett fint nordeuropeiskt sätt uppradade efter längd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0