Nyårsafton

Vi åkte till ett ställe som rekomenderats av vår landlord, det skulle inte ligga långt från vårt hus sa han. Tog 20 min med taxi, vi har nog olika syn på vad som är långt.
Väl där gick vi runt och letade efter det perfekta stället att fira på, tyvärr var det mesta anpassat för barn och barnfamiljer. Till slut gick vi till ett ställe som hade både resturang och bar. Där åt vi tre skumma rätter, de var inga stjärnor på mat men det gick fort. Alla som klagat på att det tar för lång tid att få mat på krogen borde åka dit, var max två min mellan rätterna.
Det verkar som att nyår är en familjehögtid här, många familjer var ute. De gick ut sent folk kom och satte sig att äta 00:30. Lite roligt att se treåringar krypa runt på golvet efter tolvslaget.
Innan tolvslaget delade de ut bubbel, som var löjligt söt, vindruvor, visselpipor och glasögon. Det blev ett jäkla liv vid tolvslaget. Det var en klart oväntad kväll, trodde nog att vi skulle fira på ett annat sätt. Det var ändå trevligt och vi var de enda utlänningarna där.
Idag kommer vår franska rommie Laura, hoppas på att hon kan spanska.
Vi gillar att fler kommenterade förra inlägget, fortsätt så!

Gott nytt år
Hannes och Markus 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0