Viva la france

Vi ville göra nåt kul med dagen, visste dock inte vad så vi kollade i Lonley Planet. Då bestämde oss för att gå på museum. Valet föll på Templo Mayor i Centro Historico.

Vi trodde att resan dit skulle gå smärtfritt men där hade vi fel. Helt plötsligt stannade chauffören och sa att det var punka på bakdäcket. Han bytte på en hårt trafikerad gata. Det var imponerande att se hur fort han bytte.

När vi kom till Centro Historico hittade vi inte museet, vi letade iofs inte direkt heller. Vi gick runt och kollade sen hamnade vi på en marknad. Den var helt galen, mexarna verkar inte oroa sig för ljudnivåer. Det historiska distriktet är fint och vi har haft en bra dag.

Vi bor i en stor stad och det märks. De har inte GPS i taxibilarna så de får stanna flera gånger och fråga efter vägen. Vi är inte till mycket hjälp heller. Igår fick vi till och med byta taxi då han inte hittade.

Igår kom Laura, hon verkar vara ok, hon vet inte om hon vill bo här än. Gör hon inte det får vi huset för oss själva.

Vi hoppas på att andra som åker på utlandsstudier eller praktik tar tag i sitt bloggande snart! Vill veta hur det går för er

Glöm inte att kommentera, gör ni inte det skriver vi inte.

H&M


Kommentarer
Postat av: Palo

Tog inte lång tid för frankrike att ge upp, ligger väl i deras dna så at säga :)



ni verkar ha trevligt dock! mer bilder!

2010-01-04 @ 08:55:21
Postat av: Annika (Trelleborg)

Klart det ska kommenteras! Träffade Klas idag och han var vänlig nog att visa mig hit. Allt låter spännande för oss som är kvar i hemlandet så skriv så det ryker.

2010-01-06 @ 00:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0